top of page
Original on Transparent.png
Regnskap

Regnskap

Hos HITTIN vil du få en skreddersydd leveranse tilpasset bedriften din. Vi forstår hva som er viktig for deg og tilbyr smarte bransjespesifikke løsninger sammen med verdifulle råd. Vi sikrer at du til enhver tid har tilgang til et oppdatert regnskap som du kan basere dine beslutninger på.

Lønn & HR

Dine ansatte er kanskje det viktigste du har. La oss hjelpe deg med å ta vare på dem. Vi har gode rutiner og topp kompetanse innen lønn og HR. Vi benytter smarte løsninger for en kvalitetssikker leveranse - det er trygt og effektivt å overlate lønnsoppgavene til oss.

Rådgivning

Hos HITTIN møter du rådgivere som har et helhetlig blikk og en unik innsikt i forretning og din bransje. Vi hjelper deg med en rekke problemstillinger knyttet til vekst, rapportering, budsjettering, likviditet, finansiering, effektivisering, automatisering og systemer.

Konsulentoppdrag

HITTIN har konsulenter innen økonomi og ledelse som kan benyttes som generell rådgiver eller med operativ bistand. Vi kan tre inn i ulike roller innen kort tid og være operative i våre kunders virksomhet. 

Forretningsmøte
Forretningsmøte

Forretningsløsninger

Vi hjelper deg med å kartlegge og implementere digitale forretningsløsninger. Vi har en rekke samarbeidspartnere som tilbyr fleksible forretningsløsninger, skybaserte tjenester og sømløse integrasjoner.

Styrebistand

Våre rådgivere er et verdifullt tilskudd til styret. Vi hjelper deg med å etablere rutiner for styret og tilbyr hjelp med å oppfylle de lovpålagte pliktene og ansvaret. Vi utarbeider de lovpålagte dokumentene og bistår med innsendelse, slik at endringer registreres hos Foretaksregisteret.

Original on Transparent.png
bottom of page